Een uitgebreide RDW check kan je veel narigheid besparen

Wat is de NAPCheck?

Bent u van plan om een tweedehands voertuig te kopen? Maar u weet niet zeker of de geschiedenis en kilometerstand klopt ? Doe dan de NAP check op onze site en ontvang de Nationale Autopas. Hiermee worden al uw vragen beantwoord over de oude gegevens van uw voertuig

Waarom onze NAP Check?

Op deze site krijgt u makkelijk en goedkoop alle benodigde informatie. Ontvang nu een overzichtelijk rapport met de onderstaande informatie:

  • Correcte Kilometerstand Controleren
  • Schadeverleden
  • Eigenaren Historie
  • Gedetailleerde Waarde Informatie
  • Complete Voertuiginformatie

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Door een RDW check te doen kan je veel informatie over een voertuig achterhalen. Wie een RDW check uitvoert kan wat onzekerheden die bij de koop van een tweedehands auto komen kijken wegnemen. Maar ook wie geen tweedehands auto wil gaan verkopen kan baat hebben bij een kenteken check.  

 

Een RDW check: wat is dat precies?

 

Een RDW check is het aan de hand van het kenteken nagaan van de voertuiggegevens. Het kenrdw checkteken is de sleutel tot veel informatie over het kenteken. Zo is het aan de hand van een kenteken check mogelijk om de RDW voertuiggegevens van een auto in te zien, maar ook om bijvoorbeeld de waarde wan een auto te bepalen. Deze check worden gedaan om de RDW voertuiggegevens. Dit zijn min of meer statische gegevens die de RDW in haar online register heeft gepubliceerd. Een RDW check kan ook uitgebreider en kan je zelfs helpen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van tellerfraude.  

 

Hoe kan een RDW check voorkomen dat ik het slachtoffer wordt van tellerfraude?

 

Door een RDW check te doen kun je aan de hand van het kenteken zien of er met de tellerstand gerommeld hebt. Een kilometerstand check is vaak nodig omdat het loont om de kilometerteller een stuk terug te draaien. Een auto lijkt dan meer waard, maar dat is natuurlijk puur bedrog. Het is echter nogal lastig om vast te stellen dat de tellerstand is teruggedraaid. Gelukkig is er inmiddels de NAP autopas. Door een kentekencheck te doen kan je eenvoudig zien of er sprake is van tellerfraude. RDW checkEen NAP check laat zien of een tellerstand logisch of onlogisch is. Een tellerstand is logisch als het aantal kilometers oploopt. Met andere woorden: de tellerstand die in het verleden is genoteerd moet lager zijn dan dat die nu is. Is dat niet het geval, dan is er mogelijk sprake van een teruggedraaide teller. Door een RDW check te doen kan je deze vorm van fraude detecteren. Er zijn ook wel andere manieren om tellerfraude te detecteren, maar dan moet je wel een redelijke expert zijn. Een RDW check is veruit de meest eenvoudige manier om de tellerstand te controleren. Door dit te doen kan iedereen met een geruster hart een auto kopen.

14-08-2015
Uw privacy is belangrijk voor napcheck.com. We respecteren uw privacy en die van andere gebruikers. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle persoonlijke items die aan ons worden verstrekt, met zorg worden behandeld. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy