Wat is een kenteken check RDW?

Wat is de NAPCheck?

Bent u van plan om een tweedehands voertuig te kopen? Maar u weet niet zeker of de geschiedenis en kilometerstand klopt ? Doe dan de NAP check op onze site en ontvang de Nationale Autopas. Hiermee worden al uw vragen beantwoord over de oude gegevens van uw voertuig

Waarom onze NAP Check?

Op deze site krijgt u makkelijk en goedkoop alle benodigde informatie. Ontvang nu een overzichtelijk rapport met de onderstaande informatie:

 • Correcte Kilometerstand Controleren
 • Schadeverleden
 • Eigenaren Historie
 • Gedetailleerde Waarde Informatie
 • Complete Voertuiginformatie

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Wat is een kenteken check RDW?

Een kenteken check RDW is een belangrijk middel om informatie te verkrijgen over een voertuig dat je wilt kopen. Het is een handige manier om te controleren of de informatie die de verkoper geeft overeenkomt met de gegevens die bekend zijn bij de RDW. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de kenteken check RDW.

 1. Wat is een kenteken check RDW? Een kenteken check RDW is een online controle van de gegevens die bekend zijn bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Door het invoeren van het kenteken van een voertuig, krijg je informatie over onder andere de technische specificaties, de historie van het voertuig en de tellerstand. Hierdoor kun je controleren of de informatie die de verkoper geeft klopt.

 2. Waarom is een kenteken check RDW belangrijk? Een kenteken check RDW is belangrijk omdat het je helpt om fraude te voorkomen. Bijvoorbeeld als de verkoper beweert dat de auto maar 50.000 kilometer heeft gereden, terwijl uit de kenteken check blijkt dat de teller al op 150.000 kilometer staat. Ook kun je via de kenteken check RDW controleren of er nog openstaande boetes zijn of dat het voertuig als gestolen staat geregistreerd.

 3. Hoe werkt een kenteken check RDW? Een kenteken check RDW kun je eenvoudig uitvoeren op diverse websites. Je voert het kenteken in en de website haalt vervolgens de informatie op bij de RDW. Deze informatie wordt vervolgens overzichtelijk weergegeven, zodat je snel kunt zien welke gegevens bekend zijn over het voertuig.

 4. Wat zijn de kosten van een kenteken check RDW? Een kenteken check RDW is niet gratis, maar de kosten zijn relatief laag. Op diverse websites kun je een kenteken check RDW uitvoeren voor enkele euro's. Het is echter belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare website die de informatie van de RDW correct weergeeft.

 5. Wat zijn de voordelen van een kenteken check RDW? Een kenteken check RDW heeft diverse voordelen. Zo kun je snel en eenvoudig controleren of de informatie die de verkoper geeft overeenkomt met de informatie die bekend is bij de RDW. Ook kun je controleren of het voertuig nog APK gekeurd is en of er nog openstaande boetes zijn. Hierdoor kun je voorkomen dat je een miskoop doet of dat je later voor vervelende verrassingen komt te staan.

Kortom, een kenteken check RDW is een handige manier om informatie te verkrijgen over een voertuig dat je wilt kopen. Door het uitvoeren van een kenteken check RDW kun je controleren of de informatie die de verkoper geeft klopt en of er nog openstaande boetes zijn. Hierdoor kun je voorkomen dat je een miskoop doet en kun je met een gerust hart de weg op met je nieuwe voertuig.

FAQ

 

 1. Wat is een kenteken check RDW en waarom is het belangrijk? Een kenteken check RDW is een controle van de gegevens die bekend zijn bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Het is belangrijk omdat het kan helpen om fraude te voorkomen en om te controleren of de informatie die de verkoper geeft overeenkomt met de werkelijkheid.

 2. Wat voor informatie kan ik verkrijgen met een kenteken check RDW? Met een kenteken check RDW kun je informatie krijgen over technische specificaties, de historie van het voertuig en de tellerstand. Zo kun je bijvoorbeeld controleren of het voertuig is gestolen, hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad en wat de APK-vervaldatum is.

 3. Hoe voer ik een kenteken check RDW uit? Je kunt een kenteken check RDW uitvoeren door het kenteken van het voertuig in te voeren op de website van de RDW. Hiervoor heb je wel het volledige kenteken nodig.

 4. Is een kenteken check RDW gratis? Nee, een kenteken check RDW is niet gratis. Je moet hiervoor betalen aan de RDW of aan een van de vele commerciële aanbieders die deze dienst aanbieden.

 5. Kan ik ook een kenteken check RDW uitvoeren voor een buitenlands voertuig? Nee, een kenteken check RDW is alleen mogelijk voor voertuigen die in Nederland zijn geregistreerd. Voor buitenlandse voertuigen moet je de kentekencheck uitvoeren bij de desbetreffende instantie in het betreffende land.

30-03-2023
Uw privacy is belangrijk voor napcheck.com. We respecteren uw privacy en die van andere gebruikers. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle persoonlijke items die aan ons worden verstrekt, met zorg worden behandeld. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy