NAP aanvragen helpt je een auto sneller te verkopen

Wat is de NAPCheck?

Bent u van plan om een tweedehands voertuig te kopen? Maar u weet niet zeker of de geschiedenis en kilometerstand klopt ? Doe dan de NAP check op onze site en ontvang de Nationale Autopas. Hiermee worden al uw vragen beantwoord over de oude gegevens van uw voertuig

Waarom onze NAP Check?

Op deze site krijgt u makkelijk en goedkoop alle benodigde informatie. Ontvang nu een overzichtelijk rapport met de onderstaande informatie:

  • Correcte Kilometerstand Controleren
  • Schadeverleden
  • Eigenaren Historie
  • Gedetailleerde Waarde Informatie
  • Complete Voertuiginformatie

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

NAP aanvragen is een manier om sneller een auto te verkopen. Iemand die een auto gaat kopen is op zoek naar zoveel mogelijk zekerheid, iemand die een auto wil verkopen doet er dus goed aan om zoveel mogelijk zekerheid te bieden. Hoe meer zekerheid een verkoper over een auto kan bieden, hoe makkelijker de auto verkocht wordt. NAP aanvragen is een manier bij uitstek om de koper zekerheid te bieden. De zekerheid die dan wordt geboden gaat met name over de kilometerstand. Je kunt namelijk de kilometerstand controleren op logisch verloop.  

 

NAP aanvragen welke vormen zijn er?

 

Een NAP aanvragen bij de Nationale Autpas kan op twee manieren. In de eerste plaats is het voor bedrijven mogelijk om een NAP certificaat bij hun auto’s te plaatsen. Auto’s die ze op hun site aanbieden worden voorzien van een digitaal certificaat waaraan de koper af kan leiden dat het om een auto gaat die een logische tellerstand heeft. Bedrijven kunnen een gratis NAP check doen en zo ervoor zorgen dat hun kopers meer zekerheid hebben dat er niet met de tellerstand gerommeld is. Een NAP aanvragen voor particulieren is echter ook mogelijk. Dit moet echter wel via een omweg. Je moet dan een zogenaamde NAP check doen. Een NAP check is de mogelijkheid om aan de hand van het kenteken de opgegeven kilometerstand te controleren. Dit is wat omslachtiger, maar 1 op de 20 mensen die een occasion koopt, koopt er een met een teruggedraaide teller. Het onderhoud en het afwikkelen van deze schade is aanzienlijk omslachtiger. Een NAP aanvragen aan de hand van het kenteken werkt als volgt. In de eerste plaats heb je het kenteken van de auto nodig en de daarbij opgegeven kilometerstand. Deze stand hoef je alleen online in te voeren en er wordt direct gekeken of de kilometerstand van de auto logisch is. De tellerstand is logisch als het aantal kilometers iedere keer oploopt. Is dit niet het geval, dan is er mogelijk met de teller gerommeld.

 

Een NAP aanvragen: doe het echt!

 

Een NAP aanvragen als bedrijf, of als particulier. Zorg dat je dit echt doet. Voor bedrijven zal het mogelijk eerder voor de hand liggen om een NAP certificaat aan te vragen dan voor particulieren, maar juist voor particulieren is het extra belangrijk. Een auto met een teruggedraaide tellerstand kan voor veel extra problemen en kosten zorgen. Daar zit niemand op te wachten. Een NAP aanvragen is een heel eenvoudige manier om deze fraude te voorkomen.

24-08-2015
Uw privacy is belangrijk voor napcheck.com. We respecteren uw privacy en die van andere gebruikers. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle persoonlijke items die aan ons worden verstrekt, met zorg worden behandeld. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy