De NAP check

Wat is NAPCheck ?

Bent u van plan om een tweedehandsvoertuig te kopen maar weet u niet zeker wat de geschiedenis en kilometerstand is? Het is mogelijk om een NAP check op onze website uit te voeren en een Nationaal Autopas-tegenrapport te bemachtigen om al uw vragen over de oude gegevens van het voertuig te beantwoorden.

Waarom NAP Check?

Waarom zou u veel meer betalen op andere websites als u dezelfde informatie op een meer georganiseerde manier kunt krijgen en voor minder dan de helft van de prijs hier.

  • Correcte Kilometerstand Controleren
  • Schadeverleden
  • Eigenaren Historie
  • Gedetailleerde Waarde Informatie
  • compleet voertuiginformatie

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Welkom op www.napcheck.com!

 

Wij zijn het anti-tellerfraude platform van Nederland.  Wij proberen het aantal gevallen van tellerfraude terug te dringen door iedereen de mogelijkheid te geven om de auto kilometerstand te controleren. Hiermee hopen wij jou te beschermen tegen een miskoop en malafide autohandelaren te ontmoedigen om fraude te plegen.

 

Op onze website is het mogelijk een NAP check te doen en een Nationale Autopas tellerrapport te ontvangen. Daarnaast hebben wij een actieve blog afdeling waarin wij wekelijks interessante tellefraude en auto kopen gerelateerde artikelen plaatsen. Kortom, naast de Nationale Autopas check kun je bij ons ook terecht voor informatie en handige tips.   

 

Ben je van plan een tweedehands auto te gaan kopen en wil je er zeker van zijn dat je een goede auto koopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat niets aan het toeval over, vertrouw de verkoper nooit blindelings en doe zelf achtergrond onderzoek. Wij bieden jou de mogelijkheid om te controleren of de kilometerstand van de auto die jij op het oog hebt logisch is. 

Uw privacy is belangrijk voor napcheck.com. We respecteren uw privacy en die van andere gebruikers. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle persoonlijke items die aan ons worden verstrekt, met zorg worden behandeld. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy