Over ons

Wat is de NAPCheck?

Bent u van plan om een tweedehands voertuig te kopen? Maar u weet niet zeker of de geschiedenis en kilometerstand klopt ? Doe dan de NAP check op onze site en ontvang de Nationale Autopas. Hiermee worden al uw vragen beantwoord over de oude gegevens van uw voertuig

Waarom onze NAP Check?

Op deze site krijgt u makkelijk en goedkoop alle benodigde informatie. Ontvang nu een overzichtelijk rapport met de onderstaande informatie:

  • Correcte Kilometerstand Controleren
  • Schadeverleden
  • Eigenaren Historie
  • Gedetailleerde Waarde Informatie
  • Complete Voertuiginformatie

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Uw voertuig

Kenteken  
Kmstand  
 
Naam  
E-mail

Beste bezoeker,

Welkom op www.napcheck.com, de database voor het controleren van kilometerstanden in het Nationale Autopas register. De NAP check is een dienst die al sinds 1991 bestaat en is opgezet om de strijd aan gaan tegen tellerfraude. De afkorting NAP staat voor Nationale Auto Pas (NAP). Deze stichting is in 1991 begonnen is met het registreren van auto tellerstanden om fraude tegen te gaan. Stichting Nationale Autopas is hiermee begonnen omdat er veel fraude werd gepleegd. Malafide autohandelaren en particulieren draaien de tellerstand van een auto terug en verhogen hiermee direct de waarde van een auto. Koop je een auto met teruggedraaide tellerstand, dan weet je zeker dat je vroegtijdig voor onverwachte kosten komt te staan en de auto minder lang dan begroot mee zal gaan. Kortom, de fraudeur verdiend goed geld aan jou en jij zit met de problemen en kosten. Oftewel, je bent opgelicht.  

 

Hoe groot is de kans dat je wordt opgelicht?

Ga je een tweedehands auto kopen dan is de kans groot dat je wordt opgelicht. Het is namelijk zo dat op dit moment bij 1 op de 18 origineel Nederlandse auto’s de tellerstand is teruggedraaid. Bij import auto’s ligt dit percentage op maar liefst 40%. Kortom, ga je een occasion kopen dan is het verstandig deze alleen met een NAP certificaat te kopen. Alleen de NAP check kan bevestigen dat de tellerstand van een auto klopt of niet.

 

Wat doet napcheck.com?

Wij proberen mensen die een tweedehands auto willen kopen te beschermen tegen deze vorm van auto fraude. Dit doen wij door het aanbieden van een NAP check op onze website. Hierdoor kun je online controleren of de tellerstand van een auto correct is of niet. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is het auto kenteken en de kilometertellerstand. Daarnaast hopen wij mensen te helpen bij het vinden van een goede occasion door regelmatig nieuwe berichten over het constateren van tellerfraude, wat te doen bij tellerfraude en tips bij het kopen van een auto te publiceren.

 

Wat kun je bij ons doen?

Met onze NAP check kun je de kilometerstand van elke auto contoleren op correctheid. Deze dienst kost slechts € 5,95 en biedt jou de mogelijkheid te controleren of er niet geknoeid is met de tellerstand van de auto die jij op het oog hebt.

Uw privacy is belangrijk voor napcheck.com. We respecteren uw privacy en die van andere gebruikers. Om deze reden zorgen wij ervoor dat alle persoonlijke items die aan ons worden verstrekt, met zorg worden behandeld. Oké‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy